Lvienergia Oy

Putkiremontit ja viemärihuollot

Harkitsetko putkiremonttia? Olemme valmiina auttamaan ammattitaitoisesti ja nopeasti.

Putkihuollot | Lvienergia

Putkiremontti edessä?

Kun harkitset viemärin korjausta tai tutkimuksia kiinteistössäsi, on tärkeää valita oikea kumppani. Lvienergia on luotettava valinta viemärin huolto- ja korjauspalveluihin useista asiakkaiden hyviksi havaitsemista syistä.

Meillä on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito viemäriputkistojen parissa. Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita LVI-palveluita ja olemme huippuosaajia alallamme. Voit luottaa, että viemärin korjaukset ja tutkimukset suoritetaan ammattitaidolla ja tehokkaasti.

Käytämme ajanmukaisia menetelmiä ja kalustoa, joilla havaitsemme mahdolliset viemäriongelmat tarkasti ja nopeasti.  Panostamme työmme laatuun ja varmistamme, että työ valmistuu sovitussa aikataulussa. Tämä vähentää haittaa ja mahdollistaa nopean paluun normaaliin arkeen. Valitsemalla meidät voit luottaa siihen, että viemärin korjaukset ja tutkimukset suoritetaan luotettavasti ja tehokkaasti.

Olipa kyseessä äkillinen korjaustarve, huolto, tai viemärien kuntokartoitus, niin olemme valmiina auttamaan ammattitaitoisesti ja nopeasti. Palvelemme kiinteistöjen omistajia, taloyhtiöitä sekä huoltoyhtiöitä.

Vesivahingon ennaltaehkäisy

Yleinen käsitys on, että käyttövesiputkien uusiminen on ajankohtaista putkien ollessa 40-50 vuotta vanhoja. Putkien kestävyyteen vaikuttaa muun muassa putken materiaali, veden laatu, käyttömäärä ja asennustekniikka. Muuttujia on niin paljon, että ajoittain putkien uusiminen voi tulla eteen jo huomattavasti aiemminkin.
Järkevää on uusia putket ennen niin rikkoutumista. Yli 25 vuotta vanhat putket ovat jo syytä tarkastaa. Lämpöjohdoissa tekninen ikä on pidempi. -70 luvun putket on hyvä kartoittaa.
Yleinen sääntö: jos putket ovat piilossa rakenteissa ilman suojaputkia, niin kyseessä on riskirakenne.

On myös hyvä muistaa, että putkiston uusiminen on aina edullisempi vaihtoehto kuin ison vesivahingon korjaaminen. Uusimalla putket ajoissa voit välttää tällaiset katastrofit ja säästää merkittävästi kustannuksissa.

Putkiremontti voi myös lisätä omakotitalosi arvoa. Kun putket ja vesijärjestelmä ovat ajan tasalla, se tekee kiinteistöstä houkuttelevamman mahdollisille ostajille, mikä voi vaikuttaa myönteisesti kiinteistön myyntiarvoon tulevaisuudessa.

Omakotitalon putkiremonttia ei kannata pelätä sen kustannusten takia. Se on  ennaltaehkäisevä sijoitus kiinteistön pitkäaikaiseen hyvinvointiin. Meiltä saat asiantuntevaa apua tähänkin asiaan: hyvin suunniteltu ja toteutettu putkiremontti takaa pienemmät huoltokustannukset ja lisää kiinteistön arvoa.

Putkihuollot | Lvienergia