Lvienergia Oy

LVI-asennukset

Tarjoamme laajan valikoiman LVI-palveluita, aina pienemmistä asennustöistä suurempiin linjasaneerauksiin.

Kotisi LVI-ratkaisuiden toteuttaja

Kokeneena LVI-alan toimijana yhdistämme vuosikymmenten kokemuksen ja ammattitaidon, jotta voimme tarjota sinulle korkealaatuisia LVI-ratkaisuja. 

Yrityksemme tarjoaa korkealaatuisia LVI-palveluita, jotka yhdistävät rehellisyyden, vastuullisuuden ja asiakaslähtöisyyden. Meillä on vankka kokemus talotekniikan alalta ja ymmärrämme kokonaisvaltaisesti rakennusten LVI-järjestelmien vaatimukset. 

LVI-palvelumme kattavat kaiken lämmitys-, ilmanvaihto- ja vesijärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta huoltoihin ja korjauksiin. Olipa kyseessä uudisrakennus, remontti tai huoltotyö, meidän tehtävämme on varmistaa rakennuksesi sisäilman laatu ja asumismukavuus.

Olitpa suunnittelemassa uutta taloprojektia tai tarvitset apua olemassa olevan järjestelmäsi kanssa, niin ota yhteyttä. Olemme aina valmiita auttamaan ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Viemäri- ja putkityöt | Lvienergia

LVI-ratkaisut kauttamme

Me Lvienergiassa ymmärrämme, että jokainen rakennus ja asiakas on ainutlaatuinen. Meidän aito halumme auttaa asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa heijastuukin kaikessa, mitä teemme. 

Käyttövesiremontti: Yleinen käsitys on, että käyttövesiputkien uusiminen on ajankohtaista putkien ollessa 40-50 vuotta vanhoja. Muuttujia on niin paljon, että ajoittain putkien uusiminen voi tulla eteen jo huomattavasti aiemminkin.

Lämpöjohtoremontti: Lämpöjohdoissa tekninen ikä on pidempi. -70 luvun putket on hyvä kartoittaa.
Yleinen sääntö: jos putket ovat piilossa rakenteissa ilman suojaputkia, niin kyseessä on riskirakenne. 

Viemärihuollot: Huollon tarpeessa oleva putkisto ei välttämättä ilmoita tarpeestaan, joten ajoissa tehty huolto/ remontointi on tärkeää. On myös hyvä muistaa, että putkiston uusiminen on aina edullisempi vaihtoehto kuin ison vesivahingon korjaaminen. 

 

Varmistamme laadun jokaisessa työvaiheessa, ensikontaktista projektin päättymiseen – aidosti ja rehellisesti.

Muistathan, että voit saada kotitalousvähennystä teettämästäsi työstä.