Lvienergia Oy

Aurinkopaneeli-laskuri

Laskennan tulokset:

Sinut ohjataan takaisin etusivulle. Täytä laskurin tiedot ja yritä uudelleen.

Yhteydenottosi on lähetetty eteenpäin. Osallistumisesi arvontaan on vastaanotettu.

Jokainen kohde suunnitellaan tapauskohtaisesti ja valitaan sopiva paneeli. Aurinkopaneelien tuottoon vaikuttaa paikalliset olosuhteet. Aurinkopaneelien suuntauksen lisäksi tuottoon vaikuttaa valittu paneeli, niiden lämpötila, asennuskulma ja mahdolliset varjostumat.

Harkitsetko aurinkopaneeleita tai aurinkovoimalaa omakotitaloosi tai mökille?

Osallistu arvontaan ja voita aurinkopaneelit omakotitaloon- tai mökille!

Haluatko hyödyntää aurinkoenergiaa omassa omakotitalossasi tai mökilläsi? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa aurinkosähköjärjestelmä Lvienergian asentamana!

Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake ja olet mukana kilpailussa, jossa palkintona on jopa 6000 € arvoinen aurinkosähköpaneelijärjestelmä. Palkinto sisältää järjestelmän asennuksen ja toimituksen valintasi mukaan joko omakoti- tai mökkikohteeseesi.

Miksi aurinkosähkö? Aurinkopaneelit tarjoavat kestävän ja ympäristöystävällisen tavan tuottaa energiaa omakotitaloon tai mökille. Lisäksi aurinkoenergia voi merkittävästi alentaa sähkölaskujasi ja vähentää riippuvuutta perinteisistä energianlähteistä. Osallistuminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Täytä lomake ja anna aurinkovoimalalle mahdollisuus valaista tulevaisuutta!

  Kilpailun säännöt:

  Kilpailuaika: Kilpailu on voimassa 1.3.2024 – 1.1.2025 välisenä aikana.

  Osallistumisoikeus: Kilpailuun voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien Lvienergian työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Palkintoa ei voi siirtää kolmansille osapuolille. Kiinteistön on sijaittava Suomessa Lvienergian toimialueella. Palkinnon arvo on enintään 6000 €. Jos voittaja haluaa laajemman urakan, palkintoa vastaava summa (6000 €) voidaan vähentää kokonaishinnasta. Mikäli voittaja on jo tilannut urakan Lvienergialta arvonnan aikana, hänelle hyvitetään kustannuksia korkeintaan 6000 € saakka.

  Palkinto: Voittaja saa omistamaansa omakoti- tai mökkikohteeseen asennettuna 3.2kW aurinkovoimalan, jonka arvo voi olla jopa 6000 €. Palkinto sisältää asennuksen ja toimituksen kevään 2025 aikana.

  Voittajan ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, Lvienergialla on oikeus arpoa uusi voittaja.

  Osallistumalla kilpailuun hyväksyt arvonnan ehdot ja säännöt sekä sen, että sinuun voidaan ottaa yhteyttä Lvienergialta.

  Tule mukaan ja hyödynnä aurinkosähköä!