Lvienergia Oy

Sähköauton latausasemat

 Turvallinen ja käyttäjäystävällinen lataus alkaa oikean latausaseman valinnasta.

Sähkö- ja hybridiauton latausasema kotiin

Jos omistat sähkö- tai hybridiauton, kotona tapahtuva lataus on usein kätevin ja edullisin tapa pitää autosi käyttövalmiina. Ammattitaitoisesti asennettu laturi tekee tästä mahdollista. Mistä voit lähteä liikkeelle?

Ensimmäinen askel on valita juuri sinun autoosi sopiva laturi, koska latureita löytyy eri tehoilla sekä ominaisuuksilla. Oli kyseessä sitten täyssähköauto, ladattava hybridimalli tai niin kutsuttu lataushybridi, me autamme sinua valitsemaan juuri sinulle soveltuvan ratkaisun. 

Investoimalla laadukkaaseen laturiin ja käyttämällä paikallista aurinkosähköä voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja säästää samalla rahaa pitkällä aikavälillä. Jos olet kiinnostunut auton laturin asentamisesta kotiisi, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua valitsemaan ja asentamaan oikean laturin tarpeidesi mukaan. Hanki kauttamme turvallinen ja kätevä latausasema.

Asennuksen yhteydessä varmistetaan, että DLB-ohjain (Dynamic Load Balancing) huolehtii kotisi sähköjärjestelmän tasapainosta. Tämä estää sulakkeiden palamisen, vaikka latauslaite toimisi samanaikaisesti muiden kotitalouden laitteiden kanssa. Voit siis käyttää kodinkoneita sekä muita sähkölaitteita huoletta, DLBN varmistaessa virran riittävyyden sekä tasaisen jakamisen.

Ammattitaitoiset asennukset takaavat, että voit ladata autosi kotona vaivattomasti ja turvallisesti. Me tarjoamme asiantuntevia ratkaisuja auton laturien asennuksiin, jotka sopivat tarpeisiisi.

Sähköauton laturit | Lvienergia

Kuinka latausasema asennetaan?

Oikean laturin valinta. Kartoitamme tarpeesi, jonka pohjalta valitsemme parhaan latausvaihtoehdon juuri sinulle. Kun olemme yhdessä valinneet oikean laturin, aloitamme asennusvaiheen.

Asennuskäynti.  Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat kotikäynnin aikana, että laturi asennetaan turvallisesti ja huolellisesti. Käynnin aikana tarkistamme sähköjärjestelmäsi sekä auton latausvaatimukset. Käynti sisältää laturin fyysisen asentamisen sekä sähköliitäntöjen ja ohjelmistojen asentamisen. DLB (Dynamic Load Balancing) -ominaisuus huolehtii siitä, että sähkönkulutus pysyy tasapainossa kodin muiden laitteiden kanssa.

SMART APP.  Nyt voit ottaa käyttöösi SMART APP älysovelluksen laturin ohjaukseen ja valvontaan. Tätä kautta voit tarkkailla latauksen tilaa, asettaa latausaikatauluja ja muokata latauskokoonpanoja. Aplikaation kautta voit optimoida latauksen kodin aurinkosähkön tuotannon mukaisesti.

Huolto ja ylläpito.  Tarjoamme myös latausasemien huolto- ja ylläpitopalveluja, jotta laturisi toimii moitteettomasti. Säännöllinen huolto varmistaa laturin pitkäikäisyyden ja tehokkuuden.

Sähköauton latausasemat | Lvienergia

Valmiina aloittamaan?

  • Autamme sinua ymmärtämään eri latausasemien tehoja ja ominaisuuksia, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.
  • Yhdistämme älylatauksen ja aurinkoenergian hyödyntämisen, tarjoten sinulle ympäristöystävällisen tavan ladata sähköautosi.
  • Ratkaisumme mahdollistavat reaaliaikaisen seurannan, aikataulutuksen ja tehoasetusten säätämisen suoraan älylaitteestasi.
  • Valtuutetut asentajamme varmistavat, että latausasemasi asennetaan oikeaoppisesti, täyttäen kaikki turvallisuusnormit. Varmistamme, että lataat ja voit nukkua yösi turvallisesti.
  • Olipa kysymyksesi latausasemista, asennuksesta tai älylatauksesta, asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua.