Lvienergia Oy

Aurinkopaneelit

Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen energianlähde. Me autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun tarpeidesi mukaan.

Miksi valita auringosähkö?

  • Aurinko on uusiutuva energianlähde, jota riittää miljardeiksi vuosiksi eteenpäin.
  • Aurinkoenergian hyödyntäminen on kestävää, koska me emme voi “ylikuluttaa” sitä, ja se samalla vähentää riippuvuutta uusiutumattomista energialähteistä.
  • Aurinkoenergiaa on saatavilla kaikkialla maailmassa päiväntasaajalta ihan tänne Pohjolaan saakka.
  • Aurinkoenergian tuotannossa ei ole melua aiheuttavia liikkuvia osia, joten se on hyvin ympäristöystävällinen ja luotettava energiatuotannon muoto.
  • Aurinkopaneelit eivät edellytä aktiivista kunnossapitoa, joten ylläpitokustannukset ovat hyvin pienet. Paneeleiden käyttöikä on noin 30-40-vuotta.
  • Aurinkopaneelit ovat kannattava hankinta, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.
  • Aurinkopaneeleilla pienennät sähkölaskuasi, hiilijalanjälkeäsi ja kasvatat omavaraisuuttasi sekä osallistut tulevaisuuden energiantuotantoon.
Aurinkopaneelit | Lvienergia
Laadukkaat aurinkopaneelit | Lvienergia

Tarjoamme monenlaisia aurinkopaneeleja

Tarjoamamme aurinkopaneelit ovat laadukkaita, ja Suomen ympäristöön soveltuvia.

Suosituin mallimme käyttää bifacial lasi-lasi rakennetta, joka takaa huippuominaisuudet. Paneelit kestävät vuosikymmeniä, ja taustasäteilyn hyödyntäminen mahdollistaa jopa +30% energiasaannon verrattuna yksipuoleiseen paneeliin

Tarjoamme paneeleita jokaisen toteutukseen sopivasti. Edullisimmat mallimme tarjoavat kaikki tarvittavat ominaisuudet erinomaisella hinta/laatu-suhteella. Paneelit ovat myös ulkonäöltään siistejä, joten ne ovat tyylikäs valinta.

Autamme sinua aurinkosähköön siirtymisessä

Lvienergia on auttamassa omakotitalo- ja mökkiasukkaita aurinkosähköön siirtymisessä tarjoten ilmaisen kartoituksen etänä tai paikan päällä.

Aurinkoenergian suosio on kasvanut viime vuosina kovalla vauhdilla ja tuonut samalla alalle paljon uusia yrityksiä. Aurinkopaneelien hankinta on vuosikymmenien investointi, joten se kannattaa tehdä harkiten.

Lvienergialla on vuosien kokemus alalta ja voitkin turvallisesti luottaa, että meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Voit laskea verkkosivuilta löytyvältä laskurillamme arvion projektin laajuudesta.