LVI Energia

Aurinkopaneelit koteihin

Säästä sähkökuluissa ja suojele ympäristöä

Haluatko pienentää sähkölaskuasi ja samalla tehdä ympäristöystävällisen valinnan? Aurinkopaneelit kotiin ovat erinomainen ratkaisu! Aurinkopaneelijärjestelmämme ovat suunniteltu toimimaan tehokkaasti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa, tarjoten sinulle ja perheellesi luotettavan ja ekologisen energianlähteen.

Miksi Valita Aurinkopaneelit Kotiin?

  • Säästö Sähkökuluissa: Tuottamalla omaa sähköä voit merkittävästi vähentää sähkölaskuasi.
  • Vähennä Hiilijalanjälkeäsi: Aurinkopaneelit ovat uusiutuvaa energiaa, mikä auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia.
  • Arvonlisäys Kiinteistöösi: Aurinkopaneelit nostavat kotisi arvoa ja tekevät siitä houkuttelevamman mahdollisille ostajille.
  • Helppo ja Huoleton: Asiantuntijamme hoitavat koko prosessin suunnittelusta asennukseen, varmistaen sinulle vaivattoman kokemuksen.

Aurinkopaneelien asennus ja käyttöönotto

Ammattimainen Asennus:

Tarjoamme ammattitaitoista asennuspalvelua, joka varmistaa, että aurinkopaneelit toimivat optimaalisesti alusta alkaen. Asentajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Käyttöönotto ja Opastus:

Käyttöönoton jälkeen tarjoamme kattavan opastuksen aurinkopaneelijärjestelmän käytöstä ja ylläpidosta. Näin varmistamme, että saat kaiken hyödyn irti investoinnistasi.

Lvienergia aurinkopaneelit 32

Aurinkopaneelien hyötyjä

Ota Yhteyttä ja Aloita Säästäminen!

Älä odota, vaan ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää aurinkopaneelien hankinnasta kotiisi. Voit myös käyttää laskuriamme selvittääksesi, kuinka paljon voit säästää ja mikä olisi järjestelmän arvioitu hinta kotiisi. Me autamme sinua siirtymään kohti kestävämpää ja edullisempaa energiaratkaisua.

Suositeltu paketti kulutuksen mukaan

Sähkönkulutus
Suositeltu paketti

5000-12000 kWh

3,4 kW

12000-18000 kWh

6 kW

18000-25000 kWh

8,6 kW

25000+ kWh

12 kW